Despre Noi

MISIUNEA NOASTRA

          Automobileimport.ro Cluj Napoca este un brand al unei companii specializate pe importul de automobile de pe piata internationala, avand parteneriate de lunga durata cu cei mai mari companii de Leasing din vestul Europei.

  • Cea mai mare preocupare a clientului in achizitionarea unui autovehicul second hand este starea tehnica a autovehiculului si siguranta autenticitatii kilometrajului din bord.
  • Automobileimport.ro garanteaza aceste lucruri datorita faptului ca toate autovehiculele achizitionate sunt atent evaluate si testate de firme specializate in evaluarea autovehiculelor iar in acest sens sunt eliberate rapoarte de evaluare pe care noi le punem la dispozitia clientilor pentru a elimina orice suspiciune.
  • De asemenea anii de activitate ce stau la baza experientei noaste, ne-au invatat ca fiecare oferta trebuie sa se alinieze cerintelor clientului.
  • Automobileimport.ro Cluj Napoca asigura intreaga gama de servicii complementare ce se gasesc in mod normal la un dealer de autovehicule(FINANTARE,TRANSPORT, INMATRICULARE,GARANTIE ETC.) servicii dedicate atat persoanelor fizice cat si celor juridice.
Back to top