Top 5 modele SUV dupa Fiabilitate si Siguranta in Europa

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Atunci când căutați un SUV second-hand, fiabilitatea și siguranța sunt încă la fel de importante ca și atunci când cumpărați un vehicul nou. Iată o listă cu cele 5 modele SUV  second-hand cunoscute pentru fiabilitatea și siguranța lor în Europa:

  1. Volvo XC90: Acest SUV de lux de dimensiuni mari este cunoscut pentru fiabilitatea și siguranța sa ridicată. Are un interior spațios și luxos, cu caracteristici de siguranță și de divertisment avansate, cum ar fi sistemul de asistență la conducere Pilot Assist.

👉 Vezi AICI descrierea masinii

         2. Hyundai Santa Fe: Acest SUV de dimensiuni medii este cunoscut pentru fiabilitatea sa ridicată și pentru performanța sa bună în condiții de off-road. Are un interior spațios și confortabil, cu o gamă largă de caracteristici de siguranță și de divertisment.

👉 Vezi AICI descrierea masinii

          3. Kia Sorento: Acest SUV de dimensiuni medii este cunoscut pentru fiabilitatea sa ridicată și pentru performanța sa bună în condiții de off-road. Are un interior spațios și confortabil, cu caracteristici de siguranță și de divertisment de ultimă generație.

👉 Vezi AICI descrierea masinii

          4. Ford Kuga: Acest SUV de dimensiuni medii este cunoscut pentru manevrabilitatea sa agilă și pentru economia sa de combustibil excelentă. Are un design atrăgător și un interior elegant și confortabil, cu multe caracteristici de siguranță și de divertisment.

👉 Vezi AICI descrierea masinii

         5. Hyundai Kona: Acest SUV compact este cunoscut pentru fiabilitatea sa ridicată și pentru manevrabilitatea sa agilă. Are un design atrăgător și un interior confortabil și modern, cu caracteristici tehnologice avansate.

👉 Vezi AICI descrierea masinii

Este important de menționat că această listă poate varia în funcție de preferințele și experiența utilizatorilor și că fiabilitatea oricărui model SUV poate fi influențată de modul în care proprietarul își întreține și își conduce vehiculul.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scrie-ne un mesaj!
1
Ai o întrebare? Suntem aici!
Salut! 👋
Vrei mai multe detalii despre 🚘 o mașină sau despre 💳 rate / leasing?
Scrie-ne întrebările tale aici și îți răspundem în cel mai scurt timp. 😉