Avem peste 500 de clienți mulțumiți

Automobile Import se ocupă cu comercializarea autovehiculelor rulate de peste 5 ani. În toți acești ani de experiență accentul a fost pus pe calitatea mașinilor oferite și, implicit, pe satisfacția clienților.

Programează un test drive

Testează mașina înainte să o cumperi, cu un test drive.

Orar și locație
Îți răspundem la întrebări

0771 548 088

Au avut încredere în noi

Punem accentul pe feedback-ul primit de la clienții noștri. 

Salut in urma cu 3 luni am achiziționat o mașină prin intermediul acestei societati. Pot sa spun ca lucrurile au mers f. bine si mi sa asigurat o transparenta totala incepand de la timpul de așteptare pana la micile defecte care le avea mașina si care mi-au fost aduse la cunostinta in cel mai mic detaliu. Deci fara nici un ascunzis si fara a fi pus in fata faptului implinit cum se mai practica pe la noi din pacate. Ma impresionat mult si garantia oferita chiar daca este conditionata de revizie in reprezentanta si ii cam piperat dar sper sa n-am nevoie 😁. In concluzie daca vreti ceva de calitate recomand cu încredere. Ps am uitat sa zic ca nu au mașini ieftine pt ca nu exista "ieftin si bun" numai in reclame😁
Cristian P.
O colaborare reușită de la primul apel și până în momentul livrării! Vizionarea mașinii a fost făcută prin apel video, am primit informații despre micile defecte pe care aceasta le are, despre termenii și condițiile garanției( de care sper să nu am nevoie) și despre modalitatea de livrare la domiciliu, pentru care am și optat! Plata s-a făcut prin virament bancar conform facturii primite, am ținut legătura in timp real cu dl. Mărginean și, cu un pic de bunăvoință din partea Automobile Import și a colaboratorilor săi, mașina a ajuns acasă în timp util pentru a fi și testată personal! (Țin să menționez faptul că Sâmbătă trebuia să plec undeva în jurul orelor 08:30, oră la care trebuia să ajungă și mașina, astfel, am avut parte de înțelegere din partea Automobile Import și plăcuta surpriză ca la ora 06:45 mașina să fie în fața blocului!) În concluzie, din punctul meu de vedere, echipa Automobile Import, a fost foarte o.k., dând dovadă de transparență și profesionalism!
Geo St.
Jos pălăria! Foarte incantat. Oamenii și au făcut treaba într un mod profesionist. Mi s a livrat mașina în București în termenul stabilit și în siguranță. Toate actele în regulă, RAR, asigurare, numere roșii, asistenta rutieră, etc..În concluzie, vă puteți baza pe ei. Am avut dubii la început pentru ca noi romanii din păcate, în general suntem circumspecți, mai ales când cumperi unui automobil de la distanță dar cu oamenii ăștia n a fost nici o problemă. Felicitări!
Octavian N.
Brașov
Mulțumesc automobileimport.ro ! Dacă doriți achiziționarea unui autoturism, nu ezitați să îi contactați! Super Profesioniști și Serioși ! Cu siguranță vor fi întotdeauna, prima mea opțiune, când v-a fi vorba de achiziționarea unui autoturism ! Merită 5 stele, pentru seriozitatea și felul în care își tratează clienții ! 🤝
Ioan Dănuț A.
Scrie-ne un mesaj!
1
Ai o întrebare? Suntem aici!
Salut! 👋
Vrei mai multe detalii despre 🚘 o mașină sau despre 💳 rate / leasing?
Scrie-ne întrebările tale aici și îți răspundem în cel mai scurt timp. 😉